Cookies & Privacy

Privacy verklaring van The Golden Gift.

 

The Golden Gift
Simon Stevinweg 111
1222SP Hilversum
Tel: (06) 29763124
E-mai: info@thegoldengift.nl
www.thegoldengift.nl

KVK-nummer: 84919108
BTW-nummer: NL004043071B44

 

Jouw privacy is voor The Golden Gift van groot belang..

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

The Golden Gift verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website d.m.v. Cookies
  • Bankrekeningnummer

De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

MET WELK DOEL WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN
The Golden Gift verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • The Golden Gift verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

The Golden Gift gebruikt jouw gegevens alleen om je bestelling te kunnen verwerken en versturen. Zonder de bovengenoemde gegevens kun je geen bestelling plaatsen en zijn daarom noodzakelijk. Ook voor het bijhouden en bewaren van onze administratie en het uitvoeren van de dienstverlening, zijn deze gegevens nodig.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

 

  • betaalprovider Mollie B.V. en/of AfterPay
    Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. of AfterPay dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling of in het geval van AfterPay de toetsing van je kredietwaardigheid.
  • verzend/bezorgdienst MyParcel/PostNL
    Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel. MyParcel wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
  • webwinkel software WordPress/Woocommerence
    Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker WordPress. WordPress zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

SOCIAL MEDIA
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

BEVEILIGING
The Golden Gift neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@thegoldengift.nl

WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

 

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
The Golden Gift
Simon Stevinweg 111
1222SP Hilversum
Tel: (06) 29763124
E-mai: info@thegoldengift.nl
www.thegoldengift.nl

Levertijd
Omdat alles met de hand gemaakt wordt kan de levertijd verschillen. Geef daarom altijd aan bij je bestelling aan wanneer het product binnen moet zijn. Wij streven er echter naar om je bestelling binnen 3-7 werkdagen te verzenden.

Bestel je pre-order artikelen? Dan kan er een afwijkende levertijd gelden.

Heb je een spoed bestelling? Stuur ons dan even een mail info@thegoldengift.nl of whatsapp 0629763124 om te overleggen wat wij voor jou kunnen doen.

Verzendkosten Nederland

We verzenden alle bestellingen via PostNL hiervoor gelden de standaard tarieven van PostNL:

Brievenbuspakketje met T&T –  €4,25
Pakketpost – €6,95
Ophalen in Hilversum – €0,00

De verzendkosten worden automatisch aangepast in je winkelmandje.

Afhaaladres:

Simon Stevinweg 111
1222SP Hilversum

Vragen?

Met alle vragen die u mogelijk heeft over de verwerking van uw persoonlijke gegevens of het gebruik van cookies door ons, of om de bovenstaande rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via: info@thegoldengift.nl