VEEL GESTELDE VRAGEN

Verzending

Verzending is gratis voorbestellingen boven € 75. Dit wordt automatisch berekend.

Nederland

€6,95 pakketpost met TRACK AND TRACE . Verzonden via PostNL

€4,95 brievenbuspakket met TRACK AND TRACE. Verzonden via PostNL

Buitenland

Op dit moment verzenden wij nog niet buitenland Nederland

Standaard ontwerp:

De gepersonaliseerde items met standaard aanpasbaar ontwerp worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Eigen ontwerp

De gepersonaliseerde items met je volledige eigen ontwerp wordt binnen 1-5 werkdagen verzonden. Bij meerdere items kan dit oplopen, als dit het geval is zullen wij contact met u opnemen. 

 

Ja dat kan! Je kunt je bestelling ophalen in Hilversum. LET OP: DIT IS GEEN bezoekers adres

Kies tijdens het plaatsen van je bestelling voor ”afhalen”. Er worden dan ook geen verzendkosten berekend.

Wij kunnen niet leveren aan andere postbusnummers en adressen van afleverpunten.

Bestellen

Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een bevestigingsmail en een persoonlijk bestelnummer; Zodra wij gaan beginnen aan jouw bestelling ontvang je een mail met dat je bestelling in behandeling is; Nadat we je bestelling hebben voorbereid, pakken we het artikel zorgvuldig in en sturen we het op; We hopen dat je de items met veel plezier zal geven.
 
Standaard ontwerp:
Bij een standaard ontwerp kunnen we na ontvangst van je bestelling meteen aan de slag. Je ontvangt een mail met Track and Trace code zodra jouw bestelling verzonden is. 
 
Eigen ontwerp:
Heb je gekozen voor een item met jouw eigen ontwerp erop? Zodra wij jou bestelling hebben ontvangen zullen wij eerst contact met je opnemen over het ontwerp; Mochten wij na 24 uur geen antwoord hebben ontvangen gaan wij er vanuit dat je akkoord ben met het voorstel ontwerp. Je ontvangt een mail met Track and Trace code zodra jouw bestelling verzonden is. 
 
 

Zodra wij jou bestelling in behandeling hebben genomen kan je deze niet meer wijzigen of annuleren. Je hebt dus een beperkte tijd om je bestelling te wijzigen of te annuleren. controleer je bestelling dus altijd extra!

Omdat wij gepersonaliseerde items maken, naar jouw wensen. Is retouren geen opties. Mocht je meer vragen hebben neem dan contact op via de socials of  info@thegoldengift.nl

Cadeau

Ja, dat doen wij! Wij verkopen cadeaubonnen met een bedrag van € 20,00 – € 30,00 – € 40,00 en € 50,00. * Je kunt de cadeaukaarten vinden in de webshop. 

* Let op: je kunt geen cadeaukaart kopen met een kortingscode. Je kunt jouw cadeaubon inwisselen in het betaalgedeelte van je bestelling. Pas de code toe in het vak Cadeaubon en druk op de pijlknop. Je kunt je cadeaubon als betaalmiddel gebruiken en deze combineren met een kortingscode* door hetzelfde vakje te gebruiken.

* Je kunt maximaal 1 cadeaubon en 1 kortingscode gebruiken

Alle bestellingen worden verpakt als cadeau zodat je deze meteen kan laten bezorgen bij je vriend/vriendin of om zelf cadeau. Scheelt jou een hoop werk!

WHOLESALE

Vanaf 15 items van één product werken wij met een stapelkorting. Wil jij hier gebruik van maken neem dan contact op via info@thegoldengift, onze socials of vul een van de contactformulieren in.

Vanaf 3 items of meer rekenen wij een verzendtijd van 5-7 werkdagen. De exacte verzendtijd hangt af van het aantal items. Na het plaatsen van je bestellingen zullen wij hierover contact met jouw opnemen.