Our History

Het perfecte cadeau

The Golden Gift groeit met de tijd. Elke dag maken wij weer verschillende mensen blij met hun zelf ontworpen product.

0

Klanten

Wereldwijd groeien wij dagelijks

Est. 2020

Ons verhaal

Sinds 2020 bestaat The Golden Gift. Alle items worden met veel liefde en passie gemaakt vanuit mijn slaapkamer. Naast The Golden Gift werk ik 5 dagen als mondhygiëniste in een tandartsenpraktijk.
Het begon allemaal 3 jaar geleden, er moest een cadeau verzonnen worden voor 15-20 personen. Mijn creatieve gedachte draaide overuren, het moest iets kleins zijn & het budget was beperkt. Uiteindelijk kwam ik op een flesje in de vorm van een hart met een gegraveerde tekst. Ik vond het zo leuk om te doen en de reacties waren super positief. Langzaam kreeg ik steeds meer aanvragen. Van wijnglazen tot fotolijsten. Van spiegels tot flesje gevuld met wodka. Niks is te gek!
Hopelijk kan ik voor jou ook een uniek cadeau maken! Iets voor je lieve zus? Of misschien je opa en oma? Of toch stiekem voor jezelf. Een ding is zeker….. Het is uniek & persoonlijk daarnaast wordt alles met veel liefde en passie gemaakt! Alle bestellingen worden als een cadeautje ingepakt.
Heb je vragen of kom je er niet uit? Geen enkel probleem en neem contact met ons op via info@thegoldengift.nl of via onze socials:
| instagram: @the.goldengift | facebook: The Golden Gift | Email: info@thegoldengift.nl
Heel veel plezier met jouw bestelling maar vooral met uitpakken!
Iris Calis

Eigenaar