[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1649352149616{background-color: #ffffff !important;}”]

Retouren

Niet-gepersonaliseerde items kunnen op eigen kosten binnen 14 dagen vanaf de bezorgdag worden geretourneerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Een artikel dat niet aan de eisen voldoet kan worden ingeruild voor dezelfde waarde, een vouchercode of restitutie. Gebruikte glazen kunnen vanwege hygiënische redenen helaas niet geretourneerd worden.

Gepersonaliseerde items

Al onze gegraveerde items zijn gepersonaliseerd en hebben hun eigen unieke karakter. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er tijdens het productieproces van onze items een fout zijn gemaakt, dan zoeken we uiteraard samen naar een passende oplossing. Neem in dit geval of voor meer informatie over retouren contact op met onze klantenservice

Verloren of gestolen artikelen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen artikelen of producten die elders zijn meegenomen voor reparaties, gravures of wijzigingen van welke aard dan ook.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor reparaties en onze kwaliteit voor maximaal 3 maanden. Maar we nemen onze kwaliteit zeer serieus en willen garanderen dat elk vraagstuk individueel wordt bekeken.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]